Coen Sprenger
Coendalinie
Trainingen

Communiceren vanuit jezelf

In deze training staat de manier waarop wij communiceren met onszelf en met anderen centraal. De wijze waarop wij dit doen kan onbedoeld agressiever zijn dan we zelf beseffen waardoor onze communicatie vaak onnodig oordelend overkomt.

Tijdens deze training leer je communiceren vanuit eigenheid, authenticiteit en autonomie, zonder oordeel en zonder veelal beperkende overtuigingen over jezelf. Je leert de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gevoel en behoeften, om deze te erkennen en herkennen. Door wezenlijk nieuwsgierig te zijn naar jezelf en naar de ander kun je je meer verbinden en een ieder de ruimte geven die hem toekomt.

Je kunt meer inzicht verkrijgen in de strategie├źn die je inzet om invulling te geven aan eigen gevoelens en behoeften. Je gaat quasigevoelens herkennen en snappen dat je dit als strategie inzet, waardoor je gaat leven vanuit het hier en nu met meer bewustzijn.

Uiteindelijk zal een heldere, directe communicatie ontstaan die met aandacht en respect voor beide partijen gevoerd wordt en een ontwapenend en doeltreffend  vervolg heeft.

Klik hier om de folder te downloaden