Coendalinie
Referenties
Coen Sprenger

Referenties

 

Een inspirerende docent, vol verrassende vragen om het denken te prikkelen en met tevens een gezonde dosis humor om de soms pittige lesstof eetbaar te houden.

Bertien van Woelderen, directeur van TranceArt Opleidingen

 

Ik ervaar hem als aanwezig, betrokken en persoonlijk en heel relaxed. Coen is gewoon zichzelf en hierdoor is het mogelijk om gewoon jezelf te zijn. Ik heb bij Coen het gevoel dat hij mij echt ziet, zoals ik ben. Coen ervaar ik in zijn werk als respectvol en doortastend, waardoor ik tot de kern kom van mijn pijnpunt en diepere lagen in mijzelf kan ervaren. 

Elles van Paassen, hypnotherapeut

 

Coen is een trainer/coach die door zijn passie en gedegen mensenkennis goed in staat is om individuen en groepen 'in beweging' te krijgen. Deze beweging schept vooral ontwikkeling en perspectief voor de deelnemer(s) zonder dat men het gevoel krijgt dat het afgedwongen wordt. Het blijft een eigen proces en verantwoordelijkheid van de deelnemer waarbij Coen zich manifesteert als een betrokken professional met het begeleiderhart op de goede plaats. Authentiek, oprecht, doelgericht en empathie zijn kwaliteiten van Coen waardoor hij in staat is op en met  'verschillende niveaus' te werken. 

Naam en organisatie op aanvraag