Coendalinie
Contact
Coen Sprenger

Vanaf de richting Haarlem (A9)

Neem de A9 in de richting van Alkmaar. Afslag 10 (o.a. Zaanstad, Castricum, Uitgeest) nemen en dan aan de onderkant van de afrit links af richting Uitgeest.

Voorbij Krommenie (rechts is een ns station) onder snelweg door en links voorsorteren. Daar staat het eerste bord richting West-Graftdijk. Nog 8 kilometer. De ANWB borden volgen. Aan de linkerkant zie je het Alkmaardermeer, dan de brug over het Noord-Hollandskanaal en dan rechts af slaan in de richting West-Graftdijk. De afslag na 1 kilometer nemen van West- Graftdijk.

Het dorp inrijden en de borden richting Oost- Graftdijk volgen. Je gaat dan weer het dorp uit. Je komt op een gegeven moment op een t-splitsing. Hier staat een straatnaambord Kanaaldijk. Links is de richting van Oost- Graftdijk. Op dit punt ga je rechts af. Aan de linker kant hou je het kanaal aan. Aan de rechterkant is een kleine gracht. Dan rij je ongeveer 1 kilometer door en je komt voor een fietspad te staan. Voor het fietspad kun je parkeren. Het is dan nog ongeveer 100 meter lopen en onze ark ligt aan de rechterkant.

Voor een  routebeschrijving vanaf uw eigen adres klik hier.